Prosze o pomoc.
Xxx:
Ciag ( 1,x−2,x) jest rosnacym ciagiem geometrycznym wtedy i tylko wtedy gdy
X=1,
X=4
X należy {1,4}
X należy. {−4,−1}.
1 kwi 21:16
Jerzy:
x = 4
1 kwi 21:19
Eta:
odp x=4
1 kwi 21:19
Jerzy:

Witaj
1 kwi 21:20
===:
x=4
1 kwi 21:20
Eta:
Hej
1 kwi 21:20
Jerzy:
1 kwi 21:20
Eta:
Ooo ..... "autostrada" (===) się obudził
1 kwi 21:21
Janek191:
Patrz. 17.13
1 kwi 21:21
Jerzy:
trzyrównasię ... pół
1 kwi 21:21
Jerzy:
gorzej .... jak autor postu zapyta , skąd to wiemy
1 kwi 21:23
Eta:
Jak na razie nie jest zainteresowany ............ (zaznaczy odp B) i po ptokach
1 kwi 21:25
Jerzy:
też tak myślę
1 kwi 21:26