matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba punktów wspólnych okręgu o równaniu (x 3)^2 (y-1)2=4 z
ania1:
liczba punktów wspólnych okręgu o równaniu (x+3)
2
+ (y−1)2=4 z osiami uk. współrzędnych jest równa: a]0 b]1 c]2 d]4
1 sty 20:54
max:
S( −3,1) r= 2 odp: c)
1 sty 21:07