oblicz
kings: Oblicz 8 przez 4−2pierwiastki z 2
31 mar 19:18
kochanus_niepospolitus:
| 8 | | 4 | | 4 | | 2+√2 | |
| = |
| = |
| * |
| = .... licz dalej |
| 4−2√2 | | 2−√2 | | 2−√2 | | 2+√2 | |
31 mar 19:20
kings: moge sie pomylic gdzies, a zalezy mi na dobrze wykonanym zadaniu
31 mar 19:22
kochanus_niepospolitus:
to policz ... a następnie przyjdź i pokaż nam swoje obliczenia
sprawdzimy że masz je dobrze
31 mar 19:22
kochanus_niepospolitus:
a nie chcesz gotowca podanego na srebrnej tacy
31 mar 19:22