matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
okrąg o równaniu
Ela:
Okrąg o równaniu (x−1)
2
+y
2
=r
2
, gdzie r > 0 , ma z prostą x = 3 dwa punkty wspólne. A. r < 2 B. r > 2 C. r = 4 D. 1<r< 2
30 mar 21:43
Janek191:
30 mar 21:48