matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
W trójkącie ABC A=(-2,1) B=(3,0) C=(1,2)
Martyna:
W trójkącie ABC A=(−2,1) B=(3,0) C=(1,2) a)oblicz pole trójkąty B) oblicz wysokość opuszczoną na bok bc c) napisz równanie okreg opisanego na trójkącie
30 mar 16:31
bezendu:
https://matematykaszkolna.pl/strona/503.html
30 mar 16:33