matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wielomiany
5-latek :
Niech f(x)=x
2
+1 znajdz zlozenie fof czyli (fof)(x)=f(f(x))= (x
2
+1)
2
+1= x
4
+2x
2
+2 Dobrze ?
29 mar 22:10
Mila:
Tak.
29 mar 22:12
5-latek :
Dobry wieczor
Milu
Pozdrawiam Dziekuje
29 mar 22:13
Mila:
Witam.
29 mar 22:15