#workout
PrzyszlyMakler: 1)
log
34√33
2)
log
3(log
33√3√3) <−−−−− na rysunku jest zawartość nawiasu
Mógłby ktoś sprawdzić, bowiem, wiem, że źle?

Tylko nie wiem czy oba czy jeden.. i nie wiem jak to zrobić dobrze
29 mar 20:07
olekturbo: a) ok
29 mar 20:08
PrzyszlyMakler:
29 mar 20:09
ZKS:
Tak to wygląda log3(31/3)1/3?
29 mar 20:11
Janek191:
| | 3 | | 3 | | 3 | |
log3 4√33 = log3 334 = |
| log3 3= |
| *1 = |
| |
| | 4 | | 4 | | 4 | |
29 mar 20:12
29 mar 20:13
PrzyszlyMakler: Już zrobiłem przykład drugi. Wynik to −2.
@ZKS tylko przed tym jest jeszcze log3
Ale już nie trzeba : )
29 mar 20:14
PrzyszlyMakler: Dziękuję wszystkim
29 mar 20:14
ZKS:
Tak, racja spojrzałem na rysunek z 20:09.
29 mar 20:15