matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie:
xyz:
x
4
−5x=0
29 mar 15:52
Jerzy:
⇔ x(x
3
− 5) = 0 ⇔ ?
29 mar 15:53
Janek191:
x*( x
3
− 5) = 0 x = 0 lub x =
3
√
5
29 mar 15:53
piotr1973:
x (x
3
−5) = 0 x = 0 ∨ x =
3
√
5
29 mar 15:54
xyz:
DZIĘKI!
29 mar 15:55