| 3 | ||||||||
= | |||||||||
2 |
(n+1)! | (n−1)n(n+1) | ||
= | //ciach ciach | ||
2!(n−1)! | 2(n−1)n |
n+1 | ||
= | ![]() | |
2 |
| (n+1)! | (n−1)! * n * (n+1) | n(n+1) | ||||||||||
= | = | = | |||||||||||
2! * (n−1)! | 2 * (n−1)! | 2 |
| (n+1)! | (n+1)! | |||||||||
= | = | = | |||||||||
[(n−1)!*[n+1−(n−1)]! | (n−1)!*2! |
(n−1)!*n*(n+1) | n*(n+1) | |||
= | = | |||
(n−1)!*2 | 2 |
| n! | ||||||||
= | |||||||||
k!(n−k)! |
| (n+1)! | (n+1)! | n(n+1) | ||||||||||
= | = | = | |||||||||||
(n−1)!(n+1−(n−1))! | (n−1)!*2! | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |