matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
Kasia niezdara:
−x
2
−3x+10=0 wyszlo mi pierwiastek z delty 49 czyli 7 a x1 =2 , x2= −5 czy ktos mnie moze sprawdzic
27 mar 15:30
Kasia niezdara:
27 mar 15:35
Ajtek:
27 mar 15:39
Kasia niezdara:
dziekuje
27 mar 15:39
Kasia niezdara:
narescie cos wyszlo
27 mar 15:40