prosze o pomoc w zadanku
Aga: | | 2009 | |
wykres funkcji f(x)= |
| przesunieto wzdłuż osi OY o q jednostek do dolu, otrzymujac |
| | x | |
wykres funkcji do ktorego nalezy punkt P=(49,30).
a)znajdz liczbe q
b)podaj wszystkie naturalne liczby c takie, ze f(c) jest liczba calkowita.
1 sty 14:20
Aga: pomocy
1 sty 15:57
Aga: pomoze ktoś?
1 sty 20:12
1 sty 20:22
Aga: q=41−30=11 dobrze?
a reszta?
1 sty 20:37
Aga: jak zrobić reszte?
1 sty 21:16
Aga: jak zrobic b?
1 sty 22:04
Aga: jak zrobic b?
2 sty 09:48
Aga: b?
2 sty 11:44
Aga: umie ktos? ktos umie?
2 sty 16:59
krzysiek: −1 −2009 1 2009
2 sty 17:07
krzysiek: 49 −49
2 sty 17:07
krzysiek: −7 7
2 sty 17:09
Aga: co ty zrobiłeś?skad wziales te liczby?
2 sty 17:18
Aga: ok spoko juz wiem xD
2 sty 18:05