
| ||||||||
Ω = | = 36 | |||||||
| ||||||||
BB = | = 15 | |||||||
| 15 | ||
P(BB) = | ||
| 36 |
| 18 | ||
P(BC) = | ||
| 36 |
| 3 | ||
P(CC) = | ||
| 36 |
| 15 | 4 | 18 | 5 | 3 | 6 | 60+90+15 | ||||||||
P(b) = | * | + | * | + | * | = | = | |||||||
| 36 | 7 | 36 | 7 | 36 | 7 | 252 |
| 168 | 1 | |||
= | ||||
| 252 | 3 |
| 2 | |
oczywyscie ![]() | |
| 3 |
| 6 | 5 | 4 | 6 | 3 | 5 | |||||||
P(B)= | * | * | + | * | * | + | ||||||
| 9 | 8 | 7 | 9 | 8 | 7 |
| 3 | 6 | 5 | 3 | 2 | 6 | |||||||
+ | * | * | + | * | * | = | ||||||
| 9 | 8 | 7 | 9 | 8 | 7 |