prosze
smutna: wyznacz wzór ogólny ciągu geometrycznego
a trzy=9 a cztery=6
proszę rozwiaz
24 mar 12:29
5-latek : Jezu . Przeciez Ty jesteś maturzystką
a
3= a
1*q
2
| | 2 | |
9= a1*( |
| )2 wylicz z tego a1 |
| | 3 | |
Wzor na ogolny wyraz ciągu znajdz w tablicach o podsatw dane
24 mar 12:34
5-latek : smutna a najbardziej smutne jest to ze kiedyś pewnie będziesz miała dzieci i jak im
pomożesz gdy będą potrzebowaly pomocy
24 mar 12:53
smutna: nie pomagasz takich tu nie trxzeba
24 mar 13:23
smutna: już ktoś inny mi to wytłumaczył
24 mar 13:25
===:
... i masz ci za to "bakałarzu" ... nie napisałeś "gotowca" ... to jesteś beeee
smutna ... nie potrzebujemy tu takich jak ty ...
24 mar 13:32