matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz 3p{3} = 27p{2}
krzysiek:
oblicz 3
3
+ 27
2
31 gru 21:33
R.W.16l:
3
3
+(3
3
)
2
=3
3
+3
6
= 3
3
(1+3
3
)=3
3
*28=27*28
31 gru 23:43
fajerwerk:
3
3
+ 27
2
=1* 27 + 27*27 = 28*27 =....
1 sty 03:02