narysuj wykres funkcji y=3
kejt: Ktoś coś ?
Narysuj wykres funkcji y = 3x, a nastepnie wykres funkcji y = 3x + 2 − 1.
Podaj jakie zbiory wartości mają obie funkcje.
22 mar 18:50
kejt: Sorry pomyłka.
Narysuj wykres funkcji y = 3x, a nastepnie wykres funkcji y = 3x +2 − 1. Podaj jakie
zbiory wartości mają obie funkcje.
22 mar 18:53
olekturbo: Narysuj y = 3x . Przesun o 2 w lewo i 1 w dol
22 mar 18:55
Azul: jeśli masz problem z narysowaniem to pamiętaj o tabeli x i y
dla x=1 y=3
dla x=2 y=9
zaznaczasz rysujesz i przesuwasz jak Ci napisał olekturbo.
22 mar 19:00
kejt: Dzięki
22 mar 19:25