matematykaszkolna.pl
program kyrtap: Szukam programisty? emotka
21 mar 19:57
kyrtap:
21 mar 20:05
Adam: A co konkretnie potrzeba ? Napisać stronę / program ?
21 mar 20:07
kyrtap: mam napisany program ale nie działa tak jak chceemotka
21 mar 20:11
Mariusz: Dane wejściowe dla programu ? Dane wyjściowe ? Jaki język programowania ? To jest minimum co powinieneś podać
22 mar 02:36
Mateusz: Przede wszystklim, podaj kod programu( trzeba przeanalizować go), co oczekujesz aby ten program robił, oraz dane wejsciowe dla których go testujesz.
22 mar 06:39
52: Co tam programujesz ?
22 mar 08:26
Mariusz: Tak mateusz podaj kod a jak będzie coś wart to my go ukradniemy
22 mar 09:13
Mateusz: Myślisz Mariusz że ktoś pytałby na forum( jeszcze matematycznym) gdyby miał jakiś problem z supertajnym kodem programu np Microsoftu ? Poza tym kyrtap napisał że jest problem w działaniu programu. Może tutaj chodzić o problem specyficzny dla danego języka programowania, a nie sam algorytm, więc jak chcesz mu pomóc bez kodu, to tak jakbyś poszedł do lekarza z wysypką ale mu jej nie pokazał no to co ma ten lekarz ma przepisać na te wysypke jak nie zobaczy jej naocznie? Ostatecznie kyrtap nie musi podawać całego kodu, tylko kod funkcji, procedury, klasy etc z którą ma problem i wysłac komuś drogą mailową, jesli miało być to takie cenne. W firmach gdzie typowo pisze się programy, jest praca zespołowa tzn nawet kilku programistów pracuje przy jednym module, oczywiscie odbywa sie to z wykorzystaniem systemu kontroli wersji i każdy z tej grupy ma dostęp do plików kolegów.
22 mar 18:04
kyrtap: w zasadzie oddałem już wczoraj projekt ale jeśli chce ktoś pomóc doradzić podaje moje gg: 12360308 emotka
22 mar 22:17