matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Gosiaczek19:
liczba 8
4
*2
−3
*(4
2
)
−3
21 mar 19:42
===:
2
12−3−12
=
21 mar 19:44
Gosiaczek19:
odpowiedź wynosi 64
−1
2
21 mar 19:47
===:
1
2
−3
=
8
1
64
−1/2
=
8
21 mar 19:50
Gosiaczek19:
dziekuje
21 mar 19:51
===:
21 mar 19:52