matematykaszkolna.pl
polak DRM: Wiecie drodzy Matematycy, gdzie mogę znaleźć informację na temat lektur, które trzeba przeczytać w liceum? Wybaczcie, że tutaj to pytanie, ale nie wiem gdzie pytac...
21 mar 19:25
PW: ... nauczyciela.
21 mar 19:28
Jack: z polskiego? tiaaa... moge Ci powiedziec te ktore mialem... − Pan Tadeusz (A.Mickiewicz) − Dżuma (Albert Camus) − Zbrodnia i kara (F. Dostojewski) − Dziady cz. 3 − Przedwiośnie − Chłopi − Inny Świat − Zdążyć przed panem Bogiem
21 mar 19:30
DRM: Nauczyciel jest mało chętny do dyktowania lektur Dzięki Jack. Tutaj pewnie kilku brakuje emotka jak np. Ferdydurke..
21 mar 19:34
PW: Może mam inną przeglądarkę, ale po wpisaniu w Google hasła "wykaz lektur z języka polskiego" wyskoczyło mi 98 900 odpowiedzi. Myślałem, że licealista to już dorosły człowiek.
21 mar 19:52
DRM: Może matematykę znasz, ale jak działa wyszukiwarka od G już nie wiesz.. poza tym − przeglądarka, wyszukiwarka... i te sprawy emotka
21 mar 20:00
PW: Nie pieprz od rzeczy i nie wymądrzaj się. Nie zwalaj swoich problemow na barki innych. Co nas obchodzą twoje relacje z nauczycielem i twoje lenistwo? A z komputerami miałem do czynienia, gdy twoi rodzice byli malutkimi dziećmi.
21 mar 20:07
DRM: emotka
21 mar 20:13