c
Tymek: | | 18 | |
mam taką liczbę 3 w potędze |
| |
| | 4 | |
| | 1 | |
i czy mogę zapisać ją sobie jako 3 w potędze 4 |
| |
| | 2 | |
| | 1 | |
czyli równałoby się 33*3 w potędze |
| i to równe 81√3? |
| | 2 | |
czy w ogóle tworze jakieś cuda na kiju? xD
21 mar 16:43
Tymek: sorki 34 błąd
21 mar 16:43
Tymek: ktoś cos?
21 mar 16:55
Janek191:
3184 = 34,5 = 34*30,5 = 81*√3
21 mar 17:06
Tymek: o dzięki czyli mam dobże
21 mar 17:32
Janek191:
Raczej dobrze
21 mar 17:34
bartek: nie

on ma dobże
21 mar 18:57