matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz -wart bezwz
sitek:
|
√
11
−2
√
3
|*(
√
11
+2
√
3
)
21 mar 07:10
5-latek :
√
11
= 3.31 2
√
3
>3,31 to |
√
11
−2
√
3
|= −(
√
11
−2
√
3
)= 2
√
3
−
√
11
dalej masz wzor (a+b)(a−b)
21 mar 08:19