kwadratowa
5-latek : Zadanie
Dla jakiej wartości parametru c do wykresu funkcji kwadratowej należy punnkt P=(−1,2) ?
czy tutaj należy podsatwic pod wzor wsplrzedne punktu ?
2=(1)2+c
2=1+c to c= 1
20 mar 20:09
Jerzy:
Tak
20 mar 20:12
zef: Pewnie tak
20 mar 20:12
bodo:
tak
20 mar 20:13
5-latek :
20 mar 20:23
bezendu:
5−latek może inne zadanka chcesz z funkcji kwadratowej ?
20 mar 20:27
Mila:
Masz podany wzór tej funkcji?
20 mar 20:33
zef: Ja mam fajne zadanko z kwadratowej

Dla jakich wartości parametru m równanie x
2+2(m−3)|x|+m
2−1=0
ma trzy różne rozwiązania.
20 mar 20:35
20 mar 20:43
5-latek : Dobry wieczor wszystkim
Milu 
nie mam podanego tutak wzoru funkcji
Czesc
bezendu 
Ja chce sobie na razie porobić trochę takich łatwych zadań z funkcji
kwadratowej a potem już będę robil z parametrami .
Mam dużo zbiorow zadań wiec mysle ze zadań wystarczy nawet na rok
20 mar 20:45
5-latek : Dziekuje CI bardzo
bezendu 
Tez się bardzo przyda .
20 mar 20:46
ZKS:
zef zwykłe zadanie z parametrem.
20 mar 20:49