matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Ireneusz:
Ile wynosi liczba b=
1
10*11
+
1
11*12
+
1
12*13
+...+
1
49*50
19 mar 22:39
Eta:
1
1
1
=
−
n*(n+1)
n
n+1
1
1
1
1
1
1
1
2
to L=
−
+
+....+
−
+
−
= ....... =
10
11
11
48
49
49
50
25
19 mar 22:49