matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoz
maja:
Rozwiaz x do ,4
1
0=0
19 mar 13:32
Aga1.:
x
410
=0 x=0
19 mar 13:38
PW:
Treść jeszcze raz Żeby napisać potęgę o większej liczbie cyfr − patrz drugi przykład po lewej stronie okienka edycyjnego.
19 mar 13:39