3 | 2x | x | |||
− | ≥ | /*30 | |||
5 | 3 | 6 |
18 | ||
x≤ | ||
25 |
18 | ||
x∊(−∞, | > | |
25 |
x+4 | ||
f(x)= | ||
x2−4x |
2x−4 | 4 | ||
= | |||
3−x | 3 |
24 | ||
x= | ||
10 |
12 | ||
x= | ||
5 |
2 | ||
f(x)=− | x+4 | |
3 |
−2 | ||
f(x)=0 ⇔ | x+4=0 | |
3 |
2 | ||
4= | x | |
3 |
1 | ||
f( | )=3 | |
2 |
1 | ||
3=(3−2a)* | +2 | |
2 |
3 | ||
1= | −a | |
2 |
1 | ||
a= | ||
2 |
⎧ | 5=2a+b | |
⎩ | 3=5a+b |
⎧ | b=5−2a | |
⎩ | b=3−5a |
−2 | ||
a= | ||
3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |