Znajdz taka liczbe rzeczywista a, aby funkcja kwadratowa f(x)=(a 2)^2 (a^2 4a 5)
Pawcio: Znajdz taka liczbe rzeczywista a, aby funkcja kwadratowa f(x)=(a+2)2+(a2+4a+5)x+4a+6
najwiekszą wartosc przyjmowala dla argumentu 2.
30 gru 18:05
Pawcio: umie ktos zrobic?
30 gru 21:03
mix:
najpierw napisz porządnie tę funkcję
30 gru 21:08
Pawcio: sory faktycznie jest błąd xD przepraszam
f(x)=(a+2)x
2+(a
2+4a+5)x+4a+6
przepraszam za kłopot
31 gru 10:18
Pawcio: wiec jak ktos wie jak to zrobic?
31 gru 16:55
Pawcio: help
31 gru 21:19
Pawcio: pomocy
1 sty 11:54
Pawcio: umie ktos ?
1 sty 14:48
Pawcio: help
1 sty 20:15
Pawcio: 
?
1 sty 21:18
Pawcio: ?
2 sty 11:43