1−log2 3 3 | ||||||||||
= log2 3 | ||||||||||
|
2 | 1 | |||
log2 | = 1−log23 i log32= | |||
3 | log23 |
1 | log223+log23+1 | |||
(log23+ | +1) *(1−log23)= | *(1−log23)= | ||
log23 | log23 |
1−log233 | ||
= | ||
log23 |
1−log233 | 1 | |||
To L= | = | = log32=P | ||
(1−log233)*log23 | log23 |
1 | ||
log32 = | ||
log23 |
2 | ||
log2 | = log22 − log23 = 1 − log23 | |
3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |