Naszkicuj i omów
Magda: | | 1 | |
naszkicuj wykres funkcji wykładniczej i omów jej własności y=( |
| )x+1−2 |
| | 3 | |
17 mar 19:52
5-latek : Bez szkicowania
df=R
Zwf= (−2,∞)
funkcja jest malejaca bo a<1
17 mar 19:56
Janek191:
Wykres funkcji f przesuwamy o wektor [ − 1 , − 2]
i otrzymujemy wykres funkcji g
| | 1 | |
y = g(x) = ( |
| )x+ 1 − 2 |
| | 3 | |
17 mar 19:57
zef: Janek możesz mi powiedzieć gdzie trzeba wejść żeby rysować takie wykresy lub figury
trójwymiarowe ?
17 mar 19:58
Janek191:
Masz niżej napis : powrót do spisu zadań
Niżej jest tabelka ze znakami − kliknij na rysuję
17 mar 20:00