matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
objętość prostopadłościany wynosi 125
bobek:
objętość prostopadłościanu wynosi 125. Pole powierzchni jednej ściany tego sześcianu jest równe A.30 B.24 C.25 D. 20 5/6
17 mar 19:25
Matlew:
C. V=5*5*5=125 5*5=25
18 mar 21:56