matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funckja
Neon:
1−x
2
Wyznacz asymptotę poziomą funkci f(x) =
.. Jak to zrobić?
x + 2
17 mar 18:21
tss:
Asymptota pozioma: lim f(x)=...=−
∞
x→
∞
lim f(x)=...=
∞
x→−
∞
Brak asymptot pozimoych.
17 mar 21:17
Janek191:
Neon = Artur
?
17 mar 21:20