matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownoleglobok
angelo:
Przekatne rownolegloboku ABCD przecinaja sie w punkcie S. oblicz obowd tego rownegloboku wiedzac ze S=(1,5) A=(3,8), B=(−1,4)
16 mar 09:59
===:
16 mar 10:17
qulka:
obwód 8
√
2
+4
16 mar 10:17