dg
pies: Wykres ciągu an jest zawarty w prostej y=ax+4 a<0. Prosta ta wraz z osiami ukladu współrzędnych
tworzy trójkąt o polu 12. dla jakiego n zachowdzi równosć an=−2?
dlaczego pkt prz. OX=−4/a
i dlaczego an=a*n+4
15 mar 18:50
pies: dlaczego pkt przeciecia z osia OX to −4/a ?
15 mar 19:38
===:
maturzysta ... WSTYD
15 mar 19:45
pies: no co
15 mar 19:48
===:
NO W S T Y D
15 mar 19:58
5-latek : Czesc [===]]

Masakra jest
pies a policz wspolrzedne punktu przecięcia się wykresu funkcji np.y= −5x+20 z osia OX ?
15 mar 20:01
===:
hej
małolacie
15 mar 20:07
5-latek : Nie odpisujesz na pytania .
Tylko dziękujesz nie rozumiejąc problemu i piszsesz kolejne zadania których znowu nie
rozumiesz i tak w kolko
15 mar 20:12
===:
To chyba jakiś krewniak
Hugo
15 mar 20:20
5-latek :
15 mar 20:30
15 mar 21:03
5-latek : Nie odpisales na pytanie 20:01
Poza tym skoro rozumiesz to napisz co to jest ciag ?
czy możesz go traktować jak funkcje ? Jeśli tak to co jest jego wykresem ?
15 mar 21:08
pies: WIEM co to ciag i juz wszystko wiem .... tak jest to funkcja taka sama tylko inna
.....an=c*n+b
16 mar 12:14
kochanus_niepospolitus:
ciąg [..] jest to funkcja 'taka sama tylko inna' ...
16 mar 12:24