matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz a
chmod:
Ile to się równa a
3
= 16
12 mar 18:55
PW:
A jesteś gimnazjalistą, czy studentem?
12 mar 18:58
chmod:
a jak to różnica ?
12 mar 18:59
Janek191:
a =
3
√
16
= 2
3
√
2
12 mar 18:59
PW:
Zasadnicza, ale już wiem.
12 mar 19:01