matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
kopiec kreta:
wyznacz dziedzine funkcji: a. f(x)=
√
x+3
b. f(x)=
√
6−2x
c. f(x)=
√
−x
2
10 mar 16:52
Metis:
Liczba podpierwiastkowa większa bądź równa 0.
10 mar 16:55
kopiec kreta:
dziekii
10 mar 16:59