matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
stasio:
funkcja f(x)=1/2 x+1 ile ma miejsc zerowych
9 mar 22:51
Metis:
Zapisz porządnie
stasio
Użyj do zapisu dużej litery U.
9 mar 22:59
PrzyszlyMakler:
1
0 =
X + 1 | *2
2
−2 = x
0
Miejsce zerowe to −2.
9 mar 23:02
5-latek :
A jak będzie taka
1
y=
to niepotrzebnie się oliczyles .
2x+1
10 mar 09:15
Janek191:
10 mar 09:19