trygonometria
xxxy: | 2 | | 11 | |
Oblicz wartosc wyrazenia sin( |
| π) + cos( |
| ) π |
| 3 | | 3 | |
9 mar 22:39
Mila:
| 2π | | 1 | | π | | √3 | |
sin |
| =sin(π− |
| π)=sin |
| = |
| |
| 3 | | 3 | | 3 | | 2 | |
| 11π | | π | | π | | π | | 1 | |
cos |
| =cos(4π− |
| )=cos(− |
| )=cos |
| = |
| |
| 3 | | 3 | | 3 | | 3 | | 2 | |
9 mar 22:56
5-latek : Dobry wieczor
Milu Pozdrawiam
jeszcze tylko dwa dni i weekend
9 mar 23:02
Metis: 5−latku nie dobijaj
Chcę by czas mijał jak najwolniej
9 mar 23:03
Metis: Kwestia perspektywy
9 mar 23:06
Jack: byle do piatku...
9 mar 23:09
xxxy: Dziekuje
9 mar 23:10
Mila:
Witaj 5−latku, nie idziesz jutro do pracy?
9 mar 23:11
5-latek : dzień dobry
Milu
Ide na druga zmiane . Lekarz chciał mi dac wolne ale wole być w pracy niż w domu . Rozumiesz
mnie ?
10 mar 12:45