matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wartość wyrażenia sinusowego
Kebab:
Oblicz wartość wyrażenia
sin
2
α
+ 2cos
2
α
2
wiedząc, że tgα =
√
8
9 mar 17:31
5-latek :
można to obliczyc ze wzorow
tgα
sinα=
√
1+tg
2
α
1
cosα=
√
1+tg
2
α
9 mar 23:21
5-latek :
Chyba mu ten
kebab
zaszkodzil bo nwet nie zobaczyl
10 mar 09:12