matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
paramert m
sylwester:
(m−1)x−2y=2 dany jest układ równań liniowych z parametrem m x+(m+2)y=1 zbadaj liczbę rozwiazań tego
x
układu ze wzgledu na wartosć paramertu m. naszkicuj wykres funkcji f(m)=
gdzie para
2IyI
(x,y) jest rozwiązaniem tego układu.
29 gru 13:18
sylwester:
prosze o pomoc
29 gru 16:36
sylwester:
do góry
29 gru 21:31