matematykaszkolna.pl
Krótkie pytanie Dziobak: Czy uczeń może mieć okienko?
8 mar 21:57
asdf: Nie, nie możesz mieć....święta krowa...
8 mar 21:58
Eta: Jak mieszka w "piwnicznej izbie" .....to nie!
8 mar 22:00
Dziobak: Święta krowa? emotka
8 mar 22:02
Dziobak: Witam nauczycieli! Miło was poznać, charakterek jak na dłoni.
8 mar 22:03
Janek191: Może, nawet dwa emotka Na wschód i na południe emotka
8 mar 22:11
Mila: Uczeń nie może mieć okienka.
8 mar 22:17
Dziobak: Dziękuję Milu. Nie mam nastroju do żartów, więc darujcie sobie
8 mar 22:20
Jack: jasne ze moze...w poniedzialki mam nawet 2...nwm w czym problem
8 mar 22:24
Mila: Uczeń po przyjściu do szkoły jest pod opieką nauczycieli w czasie lekcji i w czasie przerw. Okienko dla uczniów w planie lekcji jest zagrożeniem dla ich bezpieczeństwa.
8 mar 22:51
pies: A ja sobie robie okienka...i sie nikogo nie pytam bo po co
8 mar 23:12
Janek191: Psy tak mają, nikogo się nie słuchają !
8 mar 23:14
Metis:
8 mar 23:15
pies: aaa ooo czy tu sie psy obraza ? hmmm no ale wychodzic mozna ...h opuczsczone sie do nieczego nie licza ..a jak zawieje zefir wolnosci to trzeba isc na spacer
8 mar 23:16
Mila: Gdy ja chodziłam do szkoły to takie wyjścia nazywały się wagarami, za co wyrzucali ze szkoły.
8 mar 23:24
pies: no ale czasy zmadrzaly ..i teraz jest lepiej
8 mar 23:25
Janek191: Teraz każda niecnota na wagę złota ( niż demograficzny ) emotka
8 mar 23:26
olekturbo: Czy ja wiem. Teraz byle kto kończy liceum, a potem jakieś Wyższe Szkoły... Kiedyś trzeba było się przyłożyć żeby uzyskać taki tytuł.
8 mar 23:27
52: olek skończyć liceum = mieć maturę ?
9 mar 00:06
asdf: olekturbo, takie gadanie "za moich czasow..." jest dziecinne. Teraz tez sie trzeba przylozyc, zeby dostac tytul..przynajmniej ja tak mialem. Pierwszy rok − 340 osob, studia skonczylo ~80 z tego rocznika. Czy nie trzeba sie postarac? Albo tylu idiotow bylo...odpowiedz sobie sam dziadku. P.S. Grupowanie ludzi na tych z tytulem i bez jest bez sensu jak Twoje gadanie. To, ze ktos ma tytul wcale nie oznacza, ze cos potrafi...i to, ze ktos nie ma tytulu wcale nie oznacza ze nie potrafi wiecej od inzyniera.
9 mar 08:05
52: Potwierdzam
9 mar 10:25
5-latek : Witam emotka tez potwierdzan to co napisał asdf Trzeba pamietacjedno . Może ze szkoły Cie nie wyrzuca teraz za to ale jeśli się do tego przyzwyczaisz to już z pracy tak .
9 mar 13:03