matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dla liczb a=
Bogdan:
Dla liczb a=2
√
2
i b=
√
2−
√
2
wyrazenie a/b
2
wynosi( b to jest 2−
√
2
i nad tym pierwiastek, bo moze nie byc widac)
8 mar 18:55
Janek191:
a
2
√
2
2 +
√
2
=
*
= ...
b
2
2 −
√
2
2 +
√
2
8 mar 19:04