Dowód WTF
Święty: Pozytywnie zakręcony wydedukował sobie, że udowodnił WTF.
35
3 +38
3 = 741
2 − 595
2 − [(35+1)
3 + (35+2)
3].
Jeżeli A<B, to podstawa ostatniego składnika jest równa B−1=38−1=37.
Dla tego biednego człowieka to prowadzi do dowodu WTF.
Trzeba ogłosić całemu światu polski dowód WTF autorstwa LWG, aby ludzie na całym świecie
przestali świrować. The Generalization of Fermat's Last Theorem
http://zadajpytanie.pl/attachments/get/3217
8 mar 01:36
LWG: Do Świętego, Podany link prowadzi do pracy, w której jest dowód WTF dla n=4. Nie ma tam nic
podobnego do pańskiego równania. L=97747=P. Nie o to chodzi, kto jest lepszy w ogóle, lecz o
to, że oprócz mnie nikt nie udowodnił WTF. Jeśli do L dodamy sumę sześcianów, tę w nawiasie,
to otrzymamy liczbę 195056. Jej naturalne podzielniki parzyste muszą być mniejsze od
√195056.
Żaden z tych podzielników nie może dać ilorazu nieparzystego. Święty wybrał k=741−595, co
wynika z The Guła's Theorem. (195056 + 1462)/292=741. Podstawa kwadratu w odjemniku jest
więc równa 741−146=595. Święty potrafi korzystać z moich dokonań.
30 maj 21:40