12
pies: rownosc log
√2 (2+log
2p)=0 jest spelniona dla pewnej liczby p nalezacej do przedzialu
no to obliczylem ze
2+log
2p>0
log
2p>−2
2
−2>p
p<1/4

dobrze chyba nie
7 mar 18:05
pies: help
7 mar 18:24
pies: w odp jest przedial od <1/4,3/4)
7 mar 18:53
pies: pomocy no pomocy no
7 mar 19:53
pies: hello
7 mar 21:00
pies: yy to ja
7 mar 21:39
Mila:
Czy to test wyboru?
Dokładnie przepisałeś?
7 mar 21:47
Benny: 2+log
2p>0
log
2p>−2
7 mar 21:47
KAMIL: MILA POMOŻESZ TU KAMIL pliss
7 mar 21:49
Metis: Właśnie niedokładnie, myślę skąd wydobyć tą odpowiedź, a jedyne co możemy zapisać to nierówność
Bennego
7 mar 21:54
KAMIL: Metis zerknij chociaż bardzo cie proszę
7 mar 21:54
Dalia: log2p + 2 = X
log2p + 2 = 0, przenosimy na drugą stronę:
log2p = −2
2
−2 =
14
czyli p należy do przedziału <
14 ;
34 )
mam nadzieję, że pomogłam komuś innemu bo trochę po czasie
4 lut 15:27