matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Pau:
7 mar 17:41
Iryt:
81
−3/4
=(3
4
)
−3/4
=3
−3
81
−3/4
:
√
12
=
3
√
72
3
−3
: (2
√
3
)
=
=
3
√
8*9
1
1
1
1
=(
*
)*
=
27
2
√
3
2
3
√
9
108
√
3
*
3
√
9
7 mar 18:59