wykaż
Krzysiek:
![rysunek](rys/120437.png)
Wykaż, że jest liczbą naturalną
5 mar 17:24
yyhy: 3√120+3√120+...=a /()3
120+3√120+...=a3
120+a=a3
a=5
5 mar 17:28
Krzysiek: 5 jest liczbą naturalną?
5 mar 17:30
5 mar 17:33
5-latek : także C+, W i R
5 mar 17:37
Krzysiek: Co to za litery?
5 mar 17:41
yyhy: 1. Albo się wygłupiasz
2. Albo boje sie zapytać, do której klasy chodzisz...
5 mar 17:42
yyhy: Twoje pytanie jest jak dla chemika czym jest O ?
5 mar 17:42
Jack: C − zespolone
5 mar 18:09
Krzysiek: Jakie?
5 mar 18:37