matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przkeszt log
rómcajs:
dobrze przekształcam f(x) = log
2
x? a) g(x) = f(x+3) − 1 = log
2
(x+3)−1 b) g(x) = 1 − f(x−2) = 1 − log
2
(x−2) c) g(x) = |f(x+2)| = |log
2
(x+2)|
5 mar 12:49
Jerzy:
5 mar 12:52
rómcajs:
Dzięki
5 mar 12:55