matematykaszkolna.pl
prawdopodobienstwo Ola: Rzucamy kolejno dwa razy symetryczna moneta z orlem i reszką. Wypisz wszystkie zdarzenia elementarne tego doświadczenia. Oblicz prawdopodobieństwo że co najmniej raz wypadła reszka.
5 mar 12:37
Jerzy: I gdzie poblem .... wypisuj
5 mar 12:38
5 mar 12:41
dzidka: Moze grzeczniej troche Jerzy? Jak Ci nie pasuje to mozesz zmienić forum.
5 mar 12:42
Jerzy: A co w tym niegrzecznego ?
5 mar 12:43
dzidka: To ze ktoś jest słabszy z matmy i oczekuje pomocy,a nie wysluchiwać Twoich uwag
5 mar 12:45
dzidka: Nie musisz pomagać,mozesz sobie pojsc stad wszystkim to wyjdzie na dobre i napewno znajdzie sie ktos kto bedzie chcial pomoc a nie wyrazac swoja opinie,chyba mylisz portale
5 mar 12:46
Jerzy: Pomoc koleżanko/kolego nie polega na podaniu gotowca, tylko wytłumaczeniu, aby zainteresowana osoba to zrozumiała
5 mar 12:46
dzidka: Ale Ty nie wytlumaczyleś ani nie napisales gotowca tylko sie sapiesz...
5 mar 12:50
Jerzy: Zastanów się, co tu tłumaczyć .... jak Ci spadnie 2 zł na podłogę, co może wypaść ?
5 mar 12:53
dzidka: Moze nie kazdy jest taki ekstra z matmy,znam gorsze przypadki osobiście ... jakby kazdy nauczyciel tak podchodzil do ucznia to by juz dawno wylecial z pracy
5 mar 12:56
Jerzy: Czy Ty, to Ola ?
5 mar 12:58
Ola: nie...
5 mar 13:01
Jerzy: To do Ciebie Olu pytanie : jakie mogą być wyniki tego doświadczenia ?
5 mar 13:02
Ola: już poradziłam sobie z pomocą tego co wstawiłam Eta, nie bylo mnie w szkole i nie wiedzialam o co w tym chodzi
5 mar 13:04
dzidka: Dziekujemy Jerzy za Twoja "pomoc"
5 mar 13:09