ssss
pies: wykres funkcji f(x)=2x−2 jest symetryczny wzgledem osi OY do wykresu g zapisz wzor funkcji g
rozwiaz nierwonosc f(x)≥g(x)
wytlumaczy to ktos napsize bo nie rozumiem
3 mar 18:49
Tadeusz:

f(x)=2
x−2 zielony
g(x)=2
−x−2 fioletowy
dalej sam
3 mar 18:57
3 mar 18:58
pies: wersja dla opornych ..ooo dziekuje
3 mar 19:03
pies: x∊<−3,3> dobrze?
3 mar 19:05
pies: nie nie jak to bedzie ?
3 mar 19:06
Janek191:
Nie
3 mar 19:07
Janek191:
x ∊ < 0 ; +∞)
3 mar 19:08
Janek191:
x ∊ < 0 ; +∞)
3 mar 19:08
pies: a ok

dlaczego
3 mar 19:18
5-latek : 2x−2≥2−x−2
Rozwiazuj ta nierownosc
3 mar 19:20