Wykres funkcji
koza: funkcja f kazdej liczbie naturalnej dodatniej, mniejszej od 10 przyporzadkowuje reszte z jej
dzielenia przez 3. narysuj wykres funkcji f i podaj jej zboior wartosci
3 mar 18:23
Janek191:
f(1) = 1
f(2) = 2
f(3) = 0
f(4) = 1
f(5) = 2
f(6) = 0
f(7) = ...
f(8) = ...
f(9) = ...
ZW = { 0, 1, 2}
3 mar 18:32
5-latek : To juz nie potrafisz podzielic ?
tak trudno −lepiej napisac tutaj .
3 mar 18:34
Koza: Potrzeba pomoc w narysowany tego wykresu
3 mar 21:43
zef: wykresem będą tylko kropki, nie łącz ich.
3 mar 21:44
Janek191:
3 mar 21:53