matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
b trudne
pawulon:
x−2 + 3 −11y = 3023 ile wynosi x tego nie zgadniecie
2 mar 23:10
Mariusz:
Zależy od y
2 mar 23:11
pawulon:
a jesli y = 2137
2 mar 23:13
Mariusz:
x+1−11y=3023 x=3022+11y
3 mar 09:47