matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
karolina:
w ciągu arytmetycznym an jest podana suma sn=3n
+ 4n wyznacz wzor ogolny ciagu an wyznacz x jesli x=a6−b2, gdzie bn=2n^
2 mar 20:03
Tadeusz:
oj ....ty
ola
...
karolina
... a treść umiesz zapisać?
https://matematykaszkolna.pl/forum/318518.html
2 mar 20:20