matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
bartek:
zapisz w postaci jednego logarytmu log
3
5 * log
5
6 = nie mam pomysłu
1 mar 19:57
Mila:
log
5
(5)
1
log
3
(5)=
=
log
5
(3)
log
5
(3)
log
5
(6)
=log
3
(6)
log
5
(3)
1 mar 20:12